Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram brengt ZOOM vandaag naar iOS

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 20:04 CategorieApplicaties

Het werd al even aangekondigd en nou is het dan ook eindelijk zover. Instagram heeft vandaag voor zijn iOS-gebruikers de nieuwe functie ZOOM toegevoegd. Daarmee wordt het voor gebruikers eenvoudig om in te zoomen op zowel foto’s en video’s die voorbijkomen op het social media-platform.

Instagram brengt ZOOM naar iOS

Eigenaren van iOS-toestellen kunnen vanaf vandaag inzoomen op Instagram, een optie waar lange tijd om gevraagd werd. Zodra zij een pinch-to-zoom-beweging maken op hun smartphone of tablet, wordt er ingezoomd op de video of foto. Daarbij is het wel belangrijk om de vingers op het scherm te houden. Zodra jouw apparaat merkt dat de vingers zijn verwijderd, wordt het normale formaat weer weergegeven. Het inzoomen werkt overigens niet bij het recent verschenen Instagram Stories.

Android-gebruikers moeten nog even geduld hebben

Alhoewel iOS-gebruikers nu aan de slag kunnen met het inzoomen op het social media-platform, moeten gebruikers van Android-apparaten nog even geduld hebben. The Next Web liet weten dat de functie ‘in de komende weken’ ook voor hen beschikbaar komt. Wanneer gebruikers van Windows-apparaten de functie kunnen verwelkomen, is helemaal niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.