Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram introduceert een feature genaamd Stories

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 10:01 CategorieAndroid

Instagram heeft een nieuwe feature geïntroduceerd voor zijn Android- en iOS-applicaties, genaamd Stories. Snapchat-gebruikers weten wat ze mogen verwachten. Deze functie laat een aantal foto’s per dag zien, die 24 uur lang te bekijken zijn, waarna de presentatie wordt verwijderd.

Instagram Stories: Snapchatters weten hier wel raad mee

Het team achter Instagram, een populaire dienst waar mensen foto’s met elkaar delen, heeft een nieuwe feature geïntroduceerd voor zijn gebruikersbasis: Stories. Dit een is een feature waar fotokijkers dagelijks een presentatie van een aantal foto’s kunnen bekijken, die 24 uur beschikbaar is. Daarna zal er een andere slideshow te zien zijn. Mocht je Snapchat gebruiken, dan moet dit je bekend voorkomen, aangezien Stories daar precies hetzelfde werkt. Van innovatie is dus niet echt te spreken; maar beter goed gejat, dan slecht bedacht.

De designers van Instagram zeggen dat fotoplaatsers zo niet bang hoeven te zijn dat ze hun volgers overladen met foto’s, aangezien er nu dus een mogelijkheid is een bepaalde set foto’s in één keer te presenteren. Je hebt verder helemaal de controle over de presentatie en kunt zelf nog teksten, tekeningen en stickers toevoegen aan de gekozen foto’s. Ook deze functies lijken rechtstreeks van Snapchat gekopieerd te zijn. De update voor de Instagram-app kan elk moment arriveren; hieronder vind je in elk geval de nieuwste versie.

  • Snapchat
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.