Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat gebruikers straks reacties modereren

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2016, 10:49 CategorieAndroid

Het is binnenkort mogelijk reacties te modereren op je profiel binnen Instagram. Staat er een reactie tussen die je niet tof vindt? Dan verwijder je hem. Op dit moment kunnen beroemdheden en andere bekende mensen de feature al testen.

Modereer de reacties op Instagram

Soms kan het nog wel eens voorkomen dat je nare of negatieve reacties krijgt op de foto’s die plaatst op je Instagram. Dan zou het maar wat fijn zijn wanneer je over meer middelen beschikt waarmee je die reacties kunt modereren. Die features komen er nu aan, meldt het sociale netwerk. Op dit moment worden de nieuwe functies al getest door beroemdheden en mensen met een hoog aantal volgers en wanneer alle problemen zijn verholpen (mochten die worden tegengekomen), dan zullen de features naar de andere gebruikers komen.

Straks kun je dus andermans comments bewerken, maar ook per post aangeven of je de comments eerst wil controleren voordat ze online verschijnen. Zo weet je dus zeker dat er niets tussen komt te staan dat waarvan jij niet wil dat het er tussen staat. Naast negatieve uitingen, liften mensen vaak ook mee op het succes van een ander door een link naar een andere website te plaatsen in de comments – ook zo’n probleem kun je straks dus voorkomen of oplossen. Helaas is het nog niet duidelijk wanneer de update wordt uitgerold.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.