Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram test feature voor opslaan van conceptbericht

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2016, 10:19 CategorieAndroid

Instagram test momenteel een nieuwe feature voor de apps van het sociale netwerk. Die nieuwe feature stelt je in staat een conceptbericht op te slaan. Ja, het is goed dat nieuwe functies worden getest – maar deze had wel meteen uitgerold mogen worden.

Concepten opslaan met Instagram

Het is hartstikke goed dat bedrijven steeds vaker hun nieuwe features ook buiten de deur testen en niet alleen binnenshuis – zo komen we niet alleen sneller te weten waar er aan gewerkt wordt, ook heb je met een breder publiek veel meer feedback natuurlijk. Maar soms denk je dat die nieuwe functies wel meteen op een reguliere manieren mogen worden uitgerold. Dit zijn geen baanbrekende elementen en juist onderdelen waar mensen écht op zitten te wachten. Zoals het opslaan van een conceptbericht binnen de app Instagram.

Die functie wordt momenteel getest met een klein groepje mensen (die zich er niet vrijwillig voor hebben opgegeven). Daardoor is het nieuws ook al naar buiten gekomen dat Instagram hier aan werkt, omdat sommige gebruikers dus verrast werden. Wanneer je nu een post klaarmaakt en er weer uit wil, dan moet je alle veranderingen weggooien. Met het opslaan van een concept hoeft dat dus niet meer en kun je later verdergaan waar je gebleven was. Wanneer de feature nu wordt uitgerold naar iedereen, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.