Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De iPhone voor 2017 zal waarschijnlijk geen homeknop gaan krijgen

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2016, 9:11 CategorieiPhone

Als we de geruchten mogen geloven dan zal de iPhone voor 2017 geen homeknop gaan krijgen en worden de functies direct in het scherm gebouwd. Apple zou al jaren een smartphone of phablet willen maken die lijkt op een rechthoekig stuk glas en volgend jaar zou het moeten gebeuren.

Gerucht: geen homeknop voor de iPhone volgend jaar

In 2017 zou het zomaar kunnen voorkomen dat we een iPhone tegenkomen die er radicaal anders uit zal zien. Als we de geruchten mogen geloven, dan wil Apple namelijk een smartphone en phablet gaan uitbrengen die geen homeknop heeft. Dit apparaat zou een groot scherm moeten krijgen die van rand tot rand loopt. Het zou hier tevens gaan om een flexibel oled-display, die ook de randen boven en onder het scherm zou laten verdwijnen. De functionaliteiten van de homeknop zouden dan in het scherm worden gebouwd.

Jony Ive, verantwoordelijk voor het design van Apple-producten, schijnt een dergelijke iPhone al jaren te willen maken. En in 2017, wanneer het product tien jaar bestaat, zou het zomaar waarheid kunnen worden. Daarnaast wordt er over dit model gemeld dat het scherm over de rand doorloopt, net zoals bij de Samsung Galaxy S7 Edge, en dat de body compleet van glas gemaakt wordt. Ook wordt gezegd dat de smartphone draadloos opladen gaat ondersteunen en verbeterde biometrische mogelijkheden met zich meekrijgt.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.