Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvolger iPhone 7 verschijnt in drie formaten, waaronder twee phablets’

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 12:12 CategorieiPhone

Hoewel de iPhone 7 voor dit jaar nog niet is aangekondigd, heeft het geruchtencircuit het al wel over de opvolger van dat toestel… Die opvolger, de iPhone 8, zal in drie versies verschijnen, waaronder twee phablets. Eén van die phablets krijgt een scherm met gebogen randen.

Gerucht: iPhone 8 komt in drie modellen

Binnenkort kondigt Apple de opvolgers van de iPhone 6S Plus aan, waar we al een hoop over hebben gehoord. Ondertussen houdt het geruchtencircuit zich al bezig met wat daarná komt, namelijk de iPhone 8. Die iPhone zou namelijk in drie formaten worden uitgebracht: een 4,7″-model, een 5,5″-model en een model met een scherm van tenminste 5,5-inch, maar mogelijk groter. Die specifieke smartphone zou eveneens moeten worden voorzien van een gebogen scherm; een scherm dat dus over de randen van het toestel doorloopt.

De andere twee varianten zouden worden voorzien van reguliere schermen. Het is niet de eerste keer dat we een gerucht voorbij zien komen over een derde iPhone-model binnen een line-up. Eerder werd hetzelfde al gezegd over de iPhone 7: naast een reguliere en een Plus-versie, zou er namelijk ook een Pro-versie verschijnen. Maar niet lang nadat dit gerucht in het nieuws kwam, werd al laten weten dat Apple die plannen zou hebben geannuleerd. Die plannen zijn nu dus mogelijk doorgeschoven naar volgende jaar. Apple heeft niet gereageerd.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.