Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus duikt op in benchmark’

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2016, 13:17 CategorieiPhone

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk de benchmarkresultaten van de onaangekondigde iPhone 7 Plus te zien krijgen. Als we de specs op de foto mogen geloven, dan krijgt de grote iPhone inderdaad 3GB aan werkgeheugen en natuurlijk iOS 10 met zich mee.

Zijn de specs van de iPhone 7 Plus?

Er is een foto op het internet geplaatst waarop we mogelijk de benchmarkresultaten van de iPhone 7 Plus te zien krijgen. Op de foto is duidelijk te zien dat het apparaat – welke dat ook moge zijn – 3GB aan werkgeheugen heeft. En dat komt overeen met geruchten die eerder over de nieuwe, grote iPhone verschenen zijn. Ook zien we dat er een dualcore ARM-processor aanwezig is, geklokt op 2,37GHz. Deze iPhone wordt de iPhone9,2 genoemd. Dat is geen vreemde naam: de iPhone 6S Plus werd immers iPhone8,2 genoemd.

De score van de enkele kern komt neer op 3548, terwijl de score van twee kernen op 6430 staat. Mochten deze gegevens kloppen, dan zien we dat de nieuwe processor (mogelijk de Apple A10) krachtiger is dan de A9, die respectievelijk scores van 2490 en 4341 behaalde. Er heerst voor nu nog wat onzekerheid over het werkgeheugen, even ervan uitgaande dat ze geruchten kloppen. De kleinere iPhone zou namelijk wel worden voorzien van 2GB ram, in plaats van 3GB. Maar of de geruchtenmolen dat feit op orde heeft, moet nog blijken.

iphone9,2-benchmark

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.