Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus krijgt 3GB aan werkgeheugen’

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 19:16 CategorieiPhone

Als we de geruchten mogen geloven, dan krijg de iPhone 7 Plus 3GB aan werkgeheugen. De kleinere iPhone zou het met minder moeten doen. Dat meldt althans KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo, die in het verleden wel vaker dingen heeft beweerd.

Gerucht: 3GB werkgeheugen voor iPhone 7 Plus

KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo, die in het verleden wel vaker dingen heeft beweerd, denkt te weten dat Apple zal kiezen voor 3GB aan werkgeheugen voor de iPhone 7 Plus. De website DigiTimes beweert nu hetzelfde, maar die bron heeft het in het verleden vaker fout dan goed gehad.

Increasing built-in memory capacity at next-generation smartphones, including new iPhone devices, will further ramp up demand for memory products in the third quarter, said sources, noting that the mobile DRAM capacity of the next-generation iPhone is expected to increase to 3GB from 2GB previously.

In het bericht wordt verder geen specifieke iPhone benoemd, dus het kan hier gaan om het 4,7″-model en het 5,5″-model, of zelfs allebei, maar de gedachte leeft dat Apple beide varianten van de nieuwe iPhone meer van elkaar wil laten variëren. De gedachte leeft in elk geval dat het 5,5″-model 3GB werkgeheugen krijgt, de iPhone 7 Plus dus. Maar het kan ook nog zijn dat we hier iets horen over de iPhone 7 Pro – een derde model dat dit jaar zou moeten worden uitgebracht, dat wordt voorzien van een dubbele camera.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.