Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus krijgt een betere camera en een grotere accu’

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2016, 11:31 CategorieiPhone

Er is een spec sheet gelekt van de iPhone 7 Plus op de Chinese variant van Twitter (Weibo). De informatie is nog niet bevestigd door Apple. Uit die spec sheet blijkt dat de 7 Plus niet alleen een betere camera, maar ook een grotere accu mee zal krijgen.

iPhone 7 Plus: de aankondiging volgt binnenkort

Op de Chinese variant van Twitter, de social mediawebsite Weibo, is een spec sheet gelekt waarop mogelijk wat informatie over de iPhone 7 Plus staat. Apple heeft de onderstaande informatie uiteraard niet bevestigd, aangezien het bedrijf vrijwel nooit op geruchten reageert. De grootte van het scherm komt neer op 5,5-inch, net zoals de iPhone 6S Plus. Daarnaast is de verwachting dat we onder de motorkap van het apparaat de Apple A10-processor zullen terugvinden, die twintig tot dertig procent beter moet zijn dan de A9.

Ondanks het idee dat Apple de nieuwe iPhone 7 Plus dunner wil maken (door het verwijderen van de hoofdtelefoonaansluiting), zou er wel een grote accu aanwezig zijn. De accu zou namelijk beschikken over 2910mAh, tegenover 2750mAh in de 6S Plus. En hoewel de camera’s wederom beschikken over twaalf megapixel, zou er toch een andere module worden gebruikt voor het maken van foto’s. De kwaliteit zou er behoorlijk op vooruit moeten gaan. De verwachting is dat Apple in september de nieuwe iPhone-lijn zal aankondigen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.