Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Pro moet de iPhone 7 Plus gaan vervangen’

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2016, 9:47 CategorieiPhone

Als we de geruchten mogen geloven dan wil Apple dit jaar geen iPhone 7 Plus, maar een iPhone 7 Pro met een dubbele camera gaan uitbrengen. Dit model moet naast het reguliere model worden aangeboden, met een scherm van 4,7-inch.

Geen iPhone 7 Plus, maar een iPhone 7 Pro

Dit jaar gonst het van de geruchten over de nieuwe iPhone-lijn die Apple moet gaan introduceren. Normaal zijn er al veel geruchten, maar nu er ook al enkele weken over een derde model wordt gespeculeerd, draait de geruchtenmolen pas echt overuren. Over dit model wordt gezegd dat het een optie naast de Plus en de normale variant moet gaan worden. Maar nu geruchten spreken dat idee tegen: de iPhone 7 Pro moet namelijk de iPhone 7 Plus gaan vervangen, vanwege de teruggelopen iPhone-verkopen van het afgelopen jaar.

Aanvankelijk had Apple het idee om twee versies van de iPhone 7 Plus uit te brengen: eentje met één en eentje met twee camera’s aan de achterkant. Maar nieuwe geruchten melden dat de versie met één camera is geannuleerd. Daarnaast wordt er ook gezegd dat Apple voornemens is een glazen iPhone uit te brengen voor de versie van 2017, om het tienjarig bestaan te vieren van de smartphonelijn. Gisteren kwam al in het nieuws dat het bedrijf uit Cupertino ook nog werkt aan een nieuwe gezondheidstracker, mogelijk wordt dat een wearable.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.