Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lancering Galaxy Note 7 in Nederland uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 12:07 CategorieAndroid

Samsung Nederland heeft via Twitter bekendgemaakt dat de lancering van de Samsung Galaxy Note 7 in Nederland is uitgesteld met een week. Hier in Nederland zul je de Note 7 nu op 9 september 2016 kunnen verwachten, aldus het elektronicabedrijf.

De Galaxy Note 7 verschijnt wat later

Vanochtend kwam nog in het nieuws dat de Galaxy Note 7, de nieuwe Note van Samsung, erg in trek is in sommige landen. Het feit dat het toestel zo populair is, betekent dat de fabrikant snel door de huidige voorraad heen zal gaan. En om aan de vraag te kunnen voldoen, moeten er maatregelen genomen. Daar waar Samsung in Maleisië al eerder met het nieuws naar buiten kwam dat de Note 7 wordt uitgesteld, heeft Samsung Nederland nu dezelfde aankondiging gedaan via Twitter. Het toestel verschijnt nu op 9 september.

Ook hier wordt dus als reden gegeven dat Samsung niet aan de hoge vraag kan voldoen voor het toestel. Een opmerkelijk feit is dat Samsung de pre-orders in Nederland nog niet heeft geopend, dus de toestellen voor ons land kunnen nog niet op zijn – mogelijk worden die toestellen nu dus voor een ander land ingezet. Wellicht dat het nog voor wat terugslag kan zorgen bij Note-liefhebbers, die het vorig jaar helemaal zonder de Galaxy Note 5 moesten doen en nu dus met uitstel te maken krijgen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.