Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo hint naar nieuwe tablets voor IFA 2016

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 8:45 CategorieWindows

Lenovo heeft een teaser vrijgegeven waarin er gehint wordt naar nieuwe tablets, die tijdens de IFA-beurs in Berlijn worden aangekondigd. Op 31 augustus zal er een persconferentie zijn waar het bedrijf de nieuwe hardware zal aankondigen.

Wat neemt Lenovo mee naar IFA 2016?

We weten dat Lenovo tijdens de IFA (of eigenlijk vlak ervoor) een persconferentie gepland heeft staan. Op 31 augustus zal er het één en ander worden aangekondigd, maar de vraag is nu: wat? Daar hebben we nog geen definitief antwoord op. Wel heeft de Chinese fabrikant al een teaser de wereld in geholpen, waarin we een voorproefje krijgen van wat komen gaat. We mogen in elk geval nieuwe tablets verwachten van de populaire producent, maar er wordt ook iets laten zien over een nieuw toetsenbord – het blijft nog even spannend.

De bovenstaande video is eigenlijk een verzameling beelden van voorgaande perspresentaties. In de video zien we bestaande producten, maar ook prototypes en flexibele schermen voorbijkomen. Er wordt ook letterlijk gemeld dat Lenovo een ‘nieuw hoofdstuk voor tablets zal openen’ en dat deze apparaten ‘de grens tussen creativiteit en productiviteit zullen doorbreken’. Maar dat is niet alles, want er komt dus ook een ‘geheel nieuw en intuïtief toetsenbord’ aan. Maar het lijkt erop dat het toetsenbord voor de notebook-lineup zal zijn.

Lees hier wat onze verwachtingen voor IFA 2016 zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.