Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo komt met de Yoga Tab 3 Plus

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 23:29 CategorieAndroid

Tijdens de presentatie werd er geen aandacht aan besteed maar Lenovo heeft ook een nieuwe Yoga Tablet gepresenteerd. De Yoga Tab 3 Plus is een verbeterde versie van de Yoga Tab 3 die we vorig jaar voorbij zagen komen.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus

De Yoga Tab 3 Plus is uitgerust met een 10.1-inch scherm met Technicolor kleurverbetering, Dolby Atmos driedimensionaal geluid met vier naar voren gerichte JBL speakers en vier afzonderlijke weergavestanden. Het design is zoals we dat van een Yoga Tab kennen; met een ingebouwde standaard waardoor de tablet in een hoek kan zetten en een cilinder aan de onderzijde waarin zich de accu bevindt.

Lenovo-Yoga-Tab-3-Plus-2

De tablet komt met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, een Qualcomm Snapdragon 652 processor, 3GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, een micro usb type-c-poort, een microSD-kaartlezer en Android 6.0 Marshmallow als besturingssysteem. Ook zien we een 13 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel camera aan de voorzijde terug, en zijn bluetooth, WiFi, gps en 4G/LTE (optioneel) aanwezig.

Lenovo-Yoga-Tab-3-Plus-1

Met Lenovo Media Cast kunnen gebruikers ook audio (via Bluetooth) en video (via Miracast) streamen vanaf een ander apparaat.Verder komt de Yoga Tab 3 Plus met een 9300 mAh smart power management batterij die 18 uur batterijduur biedt en een 24w snel-lader.

Prijs en beschikbaarheid

De Lenovo Yoga Tab 3 Plus ligt vanaf begin november in de winkels voor een prijs van 299 euro.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Android Marshmallow (6.0)
Lenovo Yoga Tab 3 Pro
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.