Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo kondigt Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10 aan tijdens IFA 2016’

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 18:49 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal Lenovo dit jaar een Android-tablet gaan aankondigen, genaamd de Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10. Deze tablet zou moeten worden voorzien van een display met een hoge resolutie en een formaat van 10-inch.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10 gelekt

Volgende week gaat de IFA-beurs in Berlijn van start. Tijdens en vlak voor die beurs zullen verschillende producenten hun producten aankondigen, waaronder natuurlijk de Chinese fabrikant Lenovo. Hoewel de gigant zelf nog geen plannen naar buiten heeft gebracht, hebben we al wel te maken gekregen met een teaser. Ook is er al een gerucht verschenen over een Lenovo-convertible met Windows 10 die tijdens de technologiebeurs zou worden aangekondigd. En vandaag komt de Android-tablet Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10 aan bod.

Deze tablet schijnt dus binnenkort aangekondigd te worden en is nu al gelekt. Het apparaat leent designelementen van de Yoga Tab 3 en de Yoga Tab 3 Pro en beschikt over een kickstand. Ook is er een accu in de vorm van een cilinder aanwezig, waardoor je de tablet goed kunt vasthouden. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 650-processor moeten zitten, evenals 3GB aan werkgeheugen. Andoird 6.0.1, usb-type-c, wifi, bluetooth 4.0, micro-sd-kaartsleuf en twee aparte camera’s zijn andere elementen die al worden genoemd.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.