Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Tab 3 10 Business te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2016, 17:05 CategorieAndroid

We hebben er even op moeten wachten maar de Lenovo Tab 3-serie verschijnt eindelijk in Nederland. Het eerste model dat de Nederlandse winkels bereikt is de Lenovo Tab 3 10 Business. Dit is een 10-inch tablet met Android-software en een MediaTek-processor. De tablet heeft een prijs van 299 euro meegekregen.

Lenovo Tab 3 10 te koop

De Lenovo Tab 3 10 Business beschikt over een 10.1-inch display met een 1080p-resolutie, en wordt beschermd door Gorilla Glass 3. Onder de motorkap zit een MediaTek quadcore-processor, geklokt op 1,3GHz, evenals 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. Ook is er de optie om voor de versie te gaan met 3GB aan werkgeheugen en 64GB aan intern geheugen maar dit model zien we nog niet in Nederland terug.

Lenovo Tab3 10 b

Verder is er een 7000mAh-accu aan boord, zien we acht en vijf megapixel-camera’s terug, zijn er twee Dolby Atmos-speakers, en heb je de beschikking over nfc en gps. Ook is de tablet een beetje waterdicht (tegen een spetter moet die kunnen). Het geheel draait op Android 6.0 Marshmallow. De Tab 3 10 Business met 4G/LTE voor mobiel internet ligt in de Nederlandse winkels voor een prijs van 299 euro.

Onder dit artikel vind je een overzicht van de laagste prijzen van dit moment. Lees ook onze hands-on review van de Lenovo Tab 3 10 Business door.

  • Delen:
Lenovo Tab3 10 Business
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.