Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo Yoga 910 krijgt Kaby Lake-processor’

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2016, 8:51 CategorieWindows

Mogelijk kondigt Lenovo binnenkort een nieuwe versie van de Yoga 900 aan. Dit nieuwe model gaat waarschijnlijk de naam Lenovo Yoga 910 meekrijgen. Onder de motorkap zit mogelijk een Kaby Lake-processor, waardoor de release nog even op zich laat wachten.

Gerucht: Lenovo Yoga 910 wordt binnenkort aangekondigd

Op Twitter is het gerucht ontstaan dat Lenovo werkt aan een nieuwe versie van de Lenovo Yoga 900, waar ook de 900S van verschenen is. Dit nieuwe model zou de naam Lenovo Yoga 910 gaan meekrijgen. De 910 zal een scherm van 13,9-inch gaan moeten krijgen, die hele dunne randen heeft. Daardoor is de convertible waarschijnlijk ook niet onnodig breed, terwijl het scherm dus wel lekker groot is. De Yoga 910 zou in twee modellen moeten verschijnen: eentje met een normale en eentje met een exclusieve glazen deksel.

Hoewel Lenovo meestal de consument de keuze geeft uit meerdere specs, zal het meest high-end model beschikken over 16GB aan werkgeheugen en de nieuwe Intel Core i7 Kaby Lake-processor. Mocht dat laatste gerucht kloppen, dan moeten we nog even wachten totdat de tablet wordt gelanceerd. Die Kaby Lake-processor verwachten we namelijk pas aan het einde van 2016 in de nieuwste tablets, convertibles en hybrides. Ondertussen kun je lezen wat we vinden van zowel de Lenovo Yoga 900 en de Lenovo Yoga 900S.

  • Delen:
Lenovo Yoga 910
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.