Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Levering van Samsung Galaxy Note 7 duurt langer dan verwacht

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 15:56 CategorieAndroid

Het zou maar zo kunnen dat liefhebbers die ervoor gekozen hebben om een Samsung Galaxy Note 7 aan te schaffen, langer op hun nieuwe smartphone moeten wachten dan gepland. Het Zuid-Koreaanse bedrijf liet weten dat de levering langer gaat duren dan van tevoren was verwacht. Dat kunnen we lezen bij Reuters.

Levering Samsung Galaxy Note 7 vertraagd

Samsung heeft via het eerdergenoemde medium naar buiten gebracht dat de levering van de Galaxy Note 7 is vertraagd. Dat is niet zonder reden gebeurd. Samsung heeft ervoor gekozen om zijn smartphone aan extra tests te onderwerpen om er zeker van te zijn dat alles tiptop in orde is met de phablet. Het bedrijf heeft niet laten weten wat extra getest gaat worden. Ook is het niet bekend welke markten specifiek rekening moeten houden met de vertraging.

Duidelijk is dat in de afgelopen dagen meerdere klachten verschenen over de Samsung Galaxy Note 7. Waar bij de een de accu was ontploft, kreeg de ander het niet voor elkaar om de stylus uit de behuizing te krijgen. In hoeverre we in Nederland last krijgen van vertraagde levering, is nog niet bekend. Ongetwijfeld gaan we binnenkort meer te horen krijgen over de reden van de extra kwaliteitscontroles en welke markten rekening moeten houden met vertraging.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.