Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG V20 verschijnt in september met Android 7.0 Nougat’

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2016, 10:56 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal LG de LG V20 in september moeten gaan lanceren, met daarop Android 7.0 Nougat als besturingssysteem. Dit toestel zou één van de eerste phablets moeten worden met de nieuwste Android-versie als OS.

‘LG V20 verschijnt in september met Android 7.0 Nougat’

Vorige week kwam de LG V20 al even in het nieuws en deze week is dat ook niet anders. LG heeft namelijk een opmerking gemaakt over het onaangekondigde toestel. Dit nieuwe toestel zou inderdaad de naam V20 gaan krijgen (en niet V11 of iets dergelijks) en als één van de eerste grote smartphones op de markt uitgebracht worden met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem, Android 7.0 Nougat. Over dat OS wordt gezegd dat het mogelijk deze week al gelanceerd moet worden – maar het zijn nog geruchten.

Daarnaast heeft LG laten weten dat de LG V20 in september zal worden gelanceerd. Helaas heeft de fabrikant van slimme elektronicaproducten verder nog niets bekendgemaakt over het toestel. We weten nog niets over de processor, de grootte van het scherm en wat we dit keer met het tweede scherm aan kunnen (als die er al op zit, het was immers het paradepaardje van zijn voorganger). Het is dus nog even afwachten op de officiële bekendmaking van het apparaat. Maar als het goed is hoeft dat nu niet lang meer te duren…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.