Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG V20 wordt niet het eerste toestel met Android 7.0 Nougat’

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2016, 9:44 CategorieAndroid

Het schijnt zo te zijn dat de LG V20 niet het eerste toestel is dat wordt gelanceerd met de nieuwste versie van Android, Android 7.0 Nougat. Die eer is nog altijd weggelegd voor de Nexus-toestellen die Google maakt in samenwerking met een andere fabrikant.

Gerucht: LG V20 niet het eerste toestel met Nougat

Wanneer de LG V20 wordt aangekondigd, dan zal het één van de eerste toestellen zijn waarvan we weten dat Android 7.0 Nougat direct wordt meegeleverd uit de doos. Maar dat betekent niet dat het ook het eerste toestel wordt die we kunnen kopen met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Die gedachte leefde immers op het internet, omdat het daar ook sterk op leek. De kans is groot dat de V20 dus niet de eerste wordt; die eer is nog altijd weggelegd voor de Nexus-toestellen van Google en een andere fabrikant.

De verwachting is namelijk dat Google de twee nieuwe toestellen – een variant met een 5″- en een 5,5″-scherm – eerder zal aankondigen én uitbrengen dan LG de V20 op de markt kan brengen. Die twee toestellen zullen dus de eerste Android-apparaten zijn met Android 7.0 Nougat, aldus het geruchtencircuit. Zowel Google als LG hebben nog niet gereageerd en hebben hun toestellen ook nog niet aangekondigd. De V20 zal in elk geval op 6 september worden gepresenteerd. Wanneer de Nexus voor 2016 wordt gepresenteerd, is onbekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.