LG V20 wordt op 6 september gepresenteerd

04 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
lg-v10-nederland

Uit uitnodigingen blijkt dat we de presentatie van de LG V20 op 6 september kunnen verwachten tijdens een evenement in San Francisco. Een dag later wordt het toestel ook gepresenteerd in Seoul.

Nadat eerder deze week de specificaties van de LG V20 al uitlekten, weten we nu ook wanneer de phablet officieel aangekondigd gaat worden. LG heeft namelijk uitnodigingen verstuurd waaruit blijkt dat de phablet op 6 september gepresenteerd gaat worden in San Fracisco. De uitnodigingen werden op donderdag verstuurd.

LG V20 op 6 september gepresenteerd

De nieuwste phablet van LG zal op 6 september 2016 dus officieel onthuld worden, zo valt te lezen op de uitnodiging. Een dag later staat er ook een evenement gepland in Seoul. Op de uitnodiging voor beide evenementen staat de volgende tekst: “The second story begins, LG V20.” Wat verder opvalt aan de uitnodiging is het gekleurde prentenboek dat is afgebeeld en de tekst ‘Play More’. Mogelijk wijst dat op zeer uitgebreide multimedia-functies.

LG V20 krijgt Android 7.0 Nougat

Eerder deze week kregen we al het één en ander mee wat betreft de nieuwe phablet van LG. Zo zou de opvolger van de LG V10 gaan beschikken over een 5,5 inch-scherm en draait het apparaat op het nieuwe Android 7.0 Nougat. Onder de motorkap beschikt de LG naar verluidt over een Qualcomm Snapdragon 820. Wat betreft werkgeheugen zou er 3GB of 4GB aanwezig moeten zijn. Voor de opslagruimte kan gekozen worden tussen een versie van 32GB of één van 64GB.

Reacties (0)