Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LinkedIn op Android en iOS krijgt verbeterde zoekfuncties

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2016, 10:14 CategorieAndroid

 

LinkedIn heeft een update uitgebracht voor de apps op Android en iOS, waardoor gebruikers nu sneller kunnen vinden wat ze zoeken. De apps beschikken namelijk over een verbeterde zoekmachine, waardoor je op onderwerp, hashtags en meer kunt zoeken.

Download de update voor LinkedIn op Android en iOS

LinkedIn heeft de zoekfunctie binnen zijn apps op Android en iOS aangepast. Je kunt nu veel sneller specifieke content terugvinden, of dat nu artikelen zijn die op het netwerk of van buitenaf geplaatst zijn. Momenteel is deze feature alleen nog beschikbaar in de mobiele apps van het zakelijke netwerk en voor degenen die de taal op Engels hebben ingesteld. Maar in de aankomende weken (0f maanden) zal de functie breder uitgerold worden, voor meer mensen en meer talen, geeft het team achter de apps voor het netwerk aan.

Het is natuurlijk hartstikke mooi dat ongeveer 450 miljoen leden dagelijkse ideeën, artikelen en perspectieven met elkaar delen, maar als je die niet goed kunt terugvinden, verliest het snel zijn waarde. Daarom brengt het netwerk deze update uit. Voorheen was dat namelijk een stuk moeilijker. Je kunt nu op specifieke termen zoeken en zult dan niet alleen profielen of vacatures tegenkomen, maar dus ook bijvoorbeeld artikelen. Ook kun je nu onderwerpen vinden op basis van een hashtag, zoals dat ook kan op bijvoorbeeld Twitter.

[appstore_links title=”LinkedIn” windows_store=”” apple_store=”https://itunes.apple.com/nl/app/linkedin/id288429040?mt=8″ android_store=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linkedin.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.