Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert CREATE Backlit Keyboard voor iPad Pro 9.7

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2016, 9:09 CategorieAccessoires

Logitech introduceert deze week de CREATE Backlit Keyboard Case met Smart Connector voor de 9.7-inch iPad Pro. Deze accessoire voor de premium iPad bestaat uit een beschermende case, toetsenbord met achtergrondverlichting en een geïntegreerde houder voor een Apple Pencil.

Dankzij het gebruik van Smart Connector wordt het CREATE-toetsenbord automatisch ingeschakeld en verbonden met de iPad Pro. Er is geen Bluetooth-koppeling nodig om het toetsenbord te verbinden. Omdat het toetsenbord met achtergrondverlichting wordt gevoed door de iPad Pro, hoef je je niet druk te maken om het opladen van de case.

Logitech-CREATE Backlit Keyboard-iPad-Pro-1

De iOS-sneltoetsen zorgen ervoor dat de gewenste apps snel te openen zijn, zonder je handen van het toetsenbord af te hoeven halen. Je kunt middels één klik naar het startscherm, de iPad en het web doorzoeken, de helderheid aanpassen en audio of video afspelen. Een geïntegreerde houder houdt de Apple Pencil binnen handbereik. De op maat gemaakte rondingen van de CREATE Keyboard Case zorgen voor bescherming van de binnenkant van je iPad Pro, terwijl aan de buitenkant de strak geweven, hoogwaardige stof bescherming biedt tegen stoten, krassen en morsen.

De CREATE Keyboard Case voor de iPad Pro 9.7 is naar verwachting vanaf augustus beschikbaar voor een adviesprijs van 139 euro.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.