Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medion onthult zijn nieuwste hybride met 12,5 inch scherm

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 15:35 CategorieWindows

Medion kon uiteraard niet achterblijven en heeft tijdens IFA een nieuwe hybride onthuld. Het gaat om de P3401T, een apparaat dat op meerdere manieren gebruikt kan worden. Zo kun je ervoor kiezen om hem gewoon als laptop te gebruiken of juist als tablet. Door het apparaat op het bijgeleverde toetsenbord te klikken, kun je dit apparaat van Medion als een echte notebook gebruiken.

Specificaties van Medion P3401T

De nieuwste hybride van het Duitse computerbedrijf beschikt over een 12,5 inch multitouch-display met een beeldschermresolutie van 1920 x 1200 pixels. Onder de motorkap heeft Medion een Intel Core m7-processor meegekregen en het werkgeheugen bedraagt maximaal 8GB. Ook zit er een SSD harde schijf in de hybride. Bij aanschaf kan men kiezen tussen verschillende opslagcapaciteiten. De grootste daarvan is 512GB. De P3401T draait overigens op Windows 10 en de accu schijnt tot acht uur mee te kunnen zonder hem op te laden. Het gewicht van de nieuwe hybride bedraagt overigens nog geen 1,2 kilogram.

Medion P3401T convertible

Levertijd en beschikbaarheid

Volgens het persbericht van Medion kunnen we het apparaat nog dit jaar verwachten. Hij moet in het vierde kwartaal van 2016 uitkomen en komt op de markt vanaf 799 euro. De beste uitvoering, met 8GB werkgeheugen en 512GB aan opslagruimte kan uiteraard een stukje duurder uitvallen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.