Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer specificaties van de Huawei MediaPad M3 naar buiten gekomen

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 9:56 CategorieAndroid

Er zijn meer specificaties van de Huawei MediaPad M3 naar buiten gebracht. Zo zou het scherm niet 8,0-, maar juist 8,4-inch groot zijn. De schermresolutie zou moeten neerkomen op 2560 bij 1600 pixels. Ook nu wordt er gesproken over 4GB aan werkgeheugen.

Meer specs van de Huawei MediaPad M3 gelekt

Gisteren kwam de Huawei MediaPad M3 al even in het nieuws en vandaag hebben we meteen een vervolgbericht. Naast de specs die gisteren naar buiten zijn gebracht, hebben we nu al een aanvulling op die informatie. De M3 zou volgens de geruchten een Android-tablet moeten worden met een scherm van 8,4-inch (en dus niet 7,9- of 8,0-inch zoals eerst gedacht werd). De resolutie van het scherm zou moeten neerkomen op 2560 bij 1600 pixels, wat behoorlijk hoog is en dus scherpe beelden moet opleveren op de 8,4″-display.

Naast 4GB aan werkgeheugen, zou de tablet ook beschikken over een HiSilicon Kirin-processor. Dit keer zou het gaan om een octacore-variant, die wordt vergezeld door de Mali MP4-gpu. Verder wordt de Huawei MediaPad M3 geleverd met twee acht megapixel-camera’s, Microsoft Office voor Android, gps en een accu van 4980mAh. Ook is er ondersteuning voor zowel wifi als bluetooth 4.1. De verwachting is dat de fabrikant deze Android-tablet tijdens de IFA-presentatie in Berlijn, op 1 september 2016, zal gaan aankondigen.

  • Delen:
Huawei MediaPad M3
Huawei MediaPad M3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.