Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Authenticator nu te downloaden voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2016, 8:41 CategorieAndroid

Microsoft heeft laten weten dat Microsoft Authenticator, waar je eenvoudig een tweestapsverificatie mee instelt, nu te downloaden is voor Android en iOS. Je kunt hiervoor zelfs je Apple Watch of Samsung Gear S2 voor gebruiken.

Download Microsoft Authenticator

Microsoft beloofde ons in juli met een vernieuwde versie van Microsoft Authenticator aan te komen zetten en die belofte maakt het bedrijf deze week waar. De applicatie, waarmee je eenvoudig tweestapsverificatie instelt, is nu te downloaden voor zowel Android als iOS. Daar waar je voorheen met tweestapsverificatie wellicht te maken kreeg met een serie nummers die via mail of sms werd verstuurd, kun je nu gewoon het inloggen goedkeuren door op een notificatie te tappen. iOS-bezitters kunnen dat bijvoorbeeld op een Apple Watch doen.

Heb je als Android-gebruiker een Samsung Gear-wearable? Dan kun je ook vanaf een dergelijk apparaat het inloggen goedkeuren. Android Wear-gebruikers moeten het helaas zonder support doen. Op dit moment is het ook nog niet bekend of die ondersteuning er aan komt. Wel kun je inloggen vanaf een Microsoft Band, maar dat apparaat is officieel niet in Nederland uitgebracht. Je kunt Microsoft Authenticator nu downloaden voor zowel Android als iOS. Windows Phone-bezitters moeten het nog altijd met de bèta-app doen.

  • Microsoft Authenticator
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.