Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt binnenkort Solitaire Collection naar Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 15:13 CategorieGaming

Microsoft heeft laten weten dat het bedrijf binnenkort de Sollitaire Collection van Windows 10 ook naar Android en iOS zal brengen. Deze collectie kaartspellen is tot op heden alleen en exclusief op Windows 10 te spelen, maar daar komt dus binnenkort verandering in.

Sollitaire Collection naar Android en iOS

De Sollitaire Collection is op Windows 10 is één van de weinige games die worden meegeleverd met het Windows 10-besturingssysteem en heeft inmiddels evenveel fans als vijanden. Je kunt de games gemakkelijk even opstarten voor en snel potje, terwijl je je daarna lekker kunt ergeren aan het feit dat die potjes steeds vaker voorkomen én langer duren. Binnenkort kun je de gamecollectie ook op andere apparaten spelen, wanneer je een Android- of iOS-apparaat heb liggen. De collectie komt ook naar die platformen toe.

Dat heeft Microsoft zojuist bekendgemaakt. Op dit moment wordt er nog gezocht naar de mensen die de collectie willen testen. Mocht je je willen aanmelden voor de bètaperiode, dan krijg je de game voor één van de twee platformen. Ook ben je daarna lid van de Microsoft Casual Games Inner Circle. Je hebt daarvoor tenminste iOS 8 of Android 4.4 voor nodig. Voorlopig lijkt het er echter op dat Microsoft alleen Amerikanen als testers wil hebben, omdat enkele Amerikaanse spelers hebben laten weten een mail te hebben ontvangen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.