Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt wederom update uit voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 9:33 CategorieWindows

Microsoft is vandaag begonnen met het uitrollen van wederom een nieuwe update voor WIndows 10, die enkele beveiligingsproblemen moet oplossen. Ook worden gebruikers met de Mobile-versie van het besturingssysteem dit keer niet overgeslagen.

Download de update voor Windows 10

Iets meer dan een week nadat Microsoft de Anniversary Update voor Windows 10 heeft uitgebracht, brengt het bedrijf wederom een update uit voor het besturingssysteem voor pc’s, tablets en smartphones. Deze update brengt een groot aantal patches met zich mee, die enkele beveiligingslekken moeten dichten die het OS momenteel nog bezit. Het gaat hier voornamelijk om updates voor beide browsers van Microsoft, Internet Explorer 11 en Edge. Beide browsers hebben nu minder last van aanvallen van buitenaf door de update.

Voorheen was het nog mogelijk om de controle over je apparaat te verliezen wanneer kwaadwillenden bepaalde software op je systeem kregen via de browser, maar dat lukt dus niet meer. Daarnaast is het zo dat Edge nu ook een betere beveiliging heeft op het gebied van pdf-bestanden. Ook hier was het mogelijk een code te injecteren in een bestand, die iemand van buitenaf de mogelijkheid gaf de controle over het apparaat te krijgen. Windows 10 Mobile-bezitters kunnen weer bluetooth gebruiken – je smartphone zal niet meer crashen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.