Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Book 2 krijgt een heel ander scharnier

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2016, 23:31 CategorieMicrosoft

Microsoft heeft op Instagram een foto gezet van de vermoedelijke opvolger van de Surface Book. Deze Surface Book 2 krijgt zo te zien een heel ander scharnier tussen de tablet en het toetsenbord.

In de Surface Book is het scharnier nogal aanwezig, met zijn bijzondere ontwerp. Dat is hieronder te zien.

microsoft-surface-book-scharnier

Minder loze ruimte

Hoe het er precies uit gaat zien op de Surface Book 2 weten we dus alleen van het bovenste plaatje. Hoe dat er voor de rest gaat uitzien, houdt Microsoft nog geheim. Er valt in ieder geval uit af te leiden dat de ruimte tussen toetsenbord en tablet zal verkleinen; daar zit nu – dichtgeklapt – nogal wat ruimte tussen.

Your Key to Success

Na deze eerste teaser zullen er ongetwijfeld meer volgen, totdat Microsoft waarschijnlijk pas ergens in de winter alles uit de doeken doet over deze nieuwe tablet. De kreet waarmee Microsoft hem lanceert, weten we al: ‘Your key to success’.

Concurrent voor MacBook

Microsoft ziet de Surface-serie als een directe concurrent voor de MacBooks van Apple.  Dat is onder meer te zien in onderstaande commercial, die met enige humor probeert aan te geven dat de tablet van Microsoft voorziet in functies die de MacBook niet heeft. Zoals een touchscreen, een toetsenbord dat helemaal achter het scherm kan wegdraaien, en ondersteuning voor een styluspen. Het is een soort reactie op de claim van Apple dat de iPad Pro dienst kan doen als een pc.

  • Delen:
Microsoft Surface Book 2
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.