Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft Surface Book 2 krijgt een verbeterd scharnier’

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 10:05 CategorieWindows

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de Microsoft Surface Book 2. De onaangekondigde convertible zou een beter scharnier moeten gaan krijgen. Met dit nieuwe scharnier zou je het apparaat helemaal plat kunnen vouwen wanneer het dicht zit.

Gerucht: nieuw scharnier voor de Microsoft Surface Book 2

Er zijn meer geruchten verschenen over de onaangekondigde Microsoft Surface Book 2. De opvolger van de eerste Surface Book, die helaas niet in Nederland is uitgebracht, krijgt mogelijk een nieuw scharnier met zich mee. Niet alleen zou dit scharnier geen ruimte overlaten tussen de aparte delen, ook zou je het apparaat helemaal plat kunnen maken wanneer je hem dichtgevouwen hebt. Zo moet de convertible er als een laptop uitgaan zien. Voorlopig hoeven we de aankondiging van de Book 2 echter nog niet te verwachten.

Over de Microsoft Surface Book 2 wordt namelijk gezegd dat er onder de motorkap een Kaby Lake-processor zal zitten. Dit is de nieuwe processor van Intel, die momenteel nog niet verkrijgbaar is. De verwachting is dat de eerste apparaten met deze chip aan boord aan het einde van het jaar worden gelanceerd, maar Microsoft zou in elk geval nog willen wachten tot 2017. Het idee leeft dat het bedrijf uit Redmond de Book 2 wil lanceren met de Redstone 2-update voor Windows 10 en die staat voor het begin van volgend jaar gepland.

  • Delen:
Microsoft Surface Book 2
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.