Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft wil een Windows 10-applicatie voor Halo-fans lanceren

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2016, 9:10 CategorieApplicaties

Microsoft heeft aangegeven een Windows 10-applicatie voor fans van de videogameserie Halo te willen uitbrengen, met nieuws en meer. Ook kun je video’s bekijken op het platform en kun je er tips en andere trucjes op terugvinden dankzij handige tutorials.

Halo krijgt eigen Windows 10-app

Gamers die thuis een Xbox hebben staan (welke van de drie generaties maakt niet), zijn ongetwijfeld bekend met de videogameserie Halo. Dit is een serie van first-person shooters die het genre populair en groots gemaakt heeft op de consoles, mede dankzij de voortreffelijke multiplayer en de uitmuntende besturing. Die serie krijgt volgende maand zijn eigen Windows 10-applicatie. Het wordt een soort hub waarin je allerlei informatie over de games – zowel de nieuwe als de oude – kunt terugvinden, zoals video’s, nieuws en tutorials.

Ook kun je alle Halo-games opstarten vanuit de hub die beschikbaar zijn voor Windows. Uiteraard krijg je ook exclusief nieuws over de nieuwste games, zoals Halo Wars 2 die binnenkort voor Xbox One moet verschijnen. De applicatie moet vanaf 8 september in de Windows Store staan, waar je hem vanaf die dag gratis kunt downloaden voor je pc of tablet met Windows. Deze app moet waarschijnlijk apps als Waypoint gaan vervangen, die gamers eerder al konden downloaden op bijvoorbeeld de Xbox 360-spelcomputer van Microsoft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.