Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Moto Z Play kan met module veranderen in Hasselblad-camera

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 22:06 CategorieAndroid

Lenovo heeft op IFA 2016 de Moto Z Play gepresenteerd, een Android-smartphone die met modules kan veranderen in iets anders. Zoals een professionele Hasselblad-camera.

Modules

Dat werkt als volgt. Op de achterkant van de Moto Z Play is een magnetische connector aangebracht. Daar zijn modules voor ontworpen, die daarop kunnen worden geklikt. De modules vormen op dat moment één geheel met de telefoon.

Een van de modules is een JBL-speaker, die is al eerder onthuld. Tijdens IFA 2016 mocht Tablets Magazine spelen met een nieuwe module, de Hasselblad-camera die op de achterkant van de smartphone kan worden aangebracht.

Moto Z Play Hasselblad a

‘Langste batterijduur ooit’

Lenovo prijst de Moto Z Play als volgt aan:

De Moto Z Play bestaat uit een dun, licht ontwerp met een stevig aluminium frame en elegante glazen achterkant. De Moto Z Play gaat, met de langste batterijduur ooit, 50 uur mee zodat je dagen kunt spelen zonder op te hoeven laden. Mocht je door je 50 uur heen zijn, dan kun je het toestel met de TurboPower opladen tot 9 uur in slechts 15 minuten**. Verder biedt het toestel een ultra-soepele 2.0 GHz octa-core processor, een prachtig 5.5″ 1080p HD Super AMOLED display en 3GB RAM-geheugen. Met de 16MP laser autofocus camera kun je zowel overdag als ’s nachts scherpe foto’s schieten.

 

Moto Z Play

Hasselblad

Over de module van Hasselblad wordt vermeld dat hiermee optisch tot tienmaal kan worden ingezoomd, en dat er uitstekende raw-beelden mee kunnen worden gemaakt die op de telefoon worden opgeslagen. De camera biedt een xenon-flitser.

De Moto Z Play krijgt een verkoopadviesprijs mee van 449 euro, de Hasselblad-camera kost nog eens 249 euro.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.