Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Moto Z Play kan na kwartiertje laden weer tien uur vooruit

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2016, 22:48 CategorieAndroid

Motorola zal op 6 september de nieuwe Moto Z Play onthullen, een 5,5-inch phablet in de midrange categorie. Plaatjes van het nieuwe toestel zijn al uitgelekt, ook via een poster van Motorola zelf.

Moto Z Play

Die poster hing bij een winkel in China. Op de poster viel een interessante reclamekreet te lezen. De nieuwe Moto Z Play is in staat om 36 uur op één batterijlading te blijven werken. Bovendien is hij in een kwartiertje zo op te laden, dat hij weer tien uur vooruit kan.

Turbopower

De specs zijn al een paar keer uitgelekt, en wijken niet af van eerdere geruchten. De Moto Z Play wordt voorzien van een 5,5-inch oled-scherm, net als de Moto Z, maar met een lagere fhd-resolutie. De Qualcomm Snapdragon 625-processor drijft de Play aan. De CPU wordt ondersteund door 3GB ram. Er is 64GB opslaggeheugen, een 16-megapixelcamera aan de achterkant, en een 5-megapixelcamera voor. De batterij kan 3150 mAh aan stroom leveren, en ondersteunt Motorola’s Turbopower snellaadtechnologie.

Moto Z Play

 

De Moto Z is voorzien van betere specificaties tegenover de Play. Een Snapdragon 820-processor, 4GB ram, om maar wat te noemen. Andere zaken zijn juist weer wat minder, zoals een 2600 mAh batterij en een 13-megapixelcamera aan de achterkant.

Vingerafdruk

Beide telefoons leveren 4G lte-verbindingen en lopen op Android 6.0 Marshmallow. Aan de voorkant bevinden zich vingerafdrukscanners waarmee het toestel zijn eigenaar kan herkennen.

Over prijzen en beschikbaarheid in Nederland is nog niets uitgelekt of bekendgemaakt. Een gebruiker van het toestel heeft ook wat echte foto’s van de nieuwe phablet gemaakt. Die staan boven dit artikel.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.