Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola beticht Samsung van stelen ‘coole feature’

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2016, 13:32 CategorieAndroid

Motorola is niet blij met een nieuwe functie die Samsung heeft toegevoegd aan zijn Galaxy S7 en zijn Galaxy Note 7. Beide toestellen beschikken namelijk over een always-on-display functie. Daarmee worden gebruikers altijd voorzien van onder andere de tijd. Motorola beticht Samsung nu van het stelen van een ‘coole feature’ van een concurrent.

Motorola haalt uit naar Samsung

Het Amerikaanse Twitter-account van Motorola vroeg zich hardop af in welke ‘galaxy’ het okay is om coole features te stelen van telefoons van concurrenten. Gezien de hashtag die daarachter volgt: #TheOriginalAlwaysOnDisplay, doelt het bedrijf op de always-on-display functie in de Galaxy S7 en de Galaxy Note 7. Om de tweet extra kracht bij te zetten, koos het bedrijf ervoor om een foto toe te voegen van de Moto Z Droid.

Niet alle Twitteraars zijn het eens met de aantijging die Motorola heeft gemaakt. Zo was de functie in de afgelopen jaren ook al te zien in bijvoorbeeld Nokia Symbian-toestellen. Toentertijd werd de optie echter nog niet always-on-display genoemd. Meer recent maakte ook Nokia Lumia gebruik van de functie waarbij informatie als de tijd en het weer altijd op het scherm stonden als het toestel niet werd gebruikt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.