Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto Z Play gecertificeerd door TENAA en Bluetooth SIG

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 10:51 CategorieAndroid

De Moto Z Play, de onaangekondigde variant binnen de Moto Z-lijn, is goedgekeurd door zowel de TENAA (Chinese communicatiewaakhond) en Bluetooth SIG. Motorola heeft nog altijd het toestel niet aangekondigd, maar dat hoeft nu niet lang meer te duren, natuurlijk.

Moto Z Play te zien bij TENAA en Bluetooth SIG

Ook al heeft Motorola de Moto Z Play nog niet getoond, toch weten we al dat het toestel eraan zit te komen. De budgetphablet is namelijk al een paar keer eerder in het nieuws gekomen – en dan hebben we het niet alleen over geruchten. Zo kwamen we de Play al eerder in een benchmark tegen. Vandaag zien we echter dat het apparaat is gecertificeerd door zowel de TENAA (de Chinese communicatiewaakhond die alles met betrekking tot communicatie controleert voor de markt) en Bluetooth SIG (de organisatie achter bluetooth).

Begin vorige maand was het apparaat al te zien op een importlijst, waarop stond beschreven dat het 5,5″-scherm krijgt. Eerder kwam naar buiten dat de Play zou beschikken over een Snapdragon 625-chip, zestien megapixel-camera en een frontcamera van vijf megapixel. Verder zou er een krachtige accu van 3600mAh aanwezig zijn. Daarnaast zou de phablet hetzelfde basale design van de Moto Z gaan krijgen en ondersteuning aanbieden voor de Moto Mods. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van de fabrikant, Motorola.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.