Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto Z Play mogelijk te zien op gelekte foto’s

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2016, 9:16 CategorieAndroid

Er zijn foto’s gelekt waarop we mogelijk de Motorola Moto Z Play te zien krijgen. Motorola heeft dit goedkopere toestel nog niet aangekondigd. Deze phablet zou als alternatief voor de Moto Z en de Moto Z Force in de markt worden gezet, met een lager prijskaartje.

Is dit de Motorola Moto Z Play?

Ondanks het feit dat de Motorola Moto Z Play nog niet is aangekondigd door Motorola of Lenovo (de eigenaar van Motorola), weten we inmiddels toch zo goed als zeker dat het toestel binnenkort zal worden uitgebracht. We zijn hem namelijk al eens vaker tegenkomen. Niet alleen in een benchmark, maar ook op een foto en zelfs bij de Chinese communicatiewaakhond. Ook de organisatie achter de bluetooth-verbinding heeft het toestel al gekeurd. Vandaag zijn er wederom foto’s op internet gezet, waar de Z Play mogelijk op te zien is.

motorola-moto-z-play-groot-1

motorola-moto-z-play-groot-2

Begin vorige maand was het apparaat al te zien op een importlijst, waarop stond beschreven dat het 5,5″-scherm krijgt. Eerder kwam naar buiten dat de Play zou beschikken over een Snapdragon 625-chip, zestien megapixel-camera en een frontcamera van vijf megapixel. Verder zou er een krachtige accu van 3600mAh aanwezig zijn. Daarnaast zou de phablet hetzelfde basale design van de Moto Z gaan krijgen en ondersteuning aanbieden voor de Moto Mods. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van de fabrikant, Motorola.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.