Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nexus 2016 (beide modellen) al te zien bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 18:34 CategorieAndroid

Hoewel een bevestiging nog niet gegeven is, lijkt het toch echt al vast te staan: HTC maakt de Nexus 2016 in samenwerking met Google. Beide toestellen zouden identieke specs moeten krijgen, met als grootste verschil de grootte van het scherm.

Nexus 2016: van HTC en Google

De laatste maanden zijn er al ontzettend veel geruchten verschenen over de Nexus 2016. HTC werkt momenteel met Google aan de nieuwe lijn, bestaande uit een variant met een 5,2″-scherm en een 5,5″-scherm. Vandaag lijkt dat idee bevestigt te zijn, aangezien er twee HTC-apparaten bij de FCC zijn gesignaleerd. De FCC is de Amerikaanse communicatiewaakhond, die alle apparaten met betrekking tot communicatie checkt voordat die de markt op komen. Het gaat hier om toestellen met de namen G-2PW2100 en G-2PW4100.

In de notering bij de FCC worden zowel de naam HTC als Google genoemd. Ook is er een link naar de website van Google aanwezig, die verwijst naar de Nexus-lijn. Helaas worden er verder geen specs genoemd. Maar als we de geruchten mogen geloven, dan krijgen beide apparaten identieke eigenschappen. Zo is er een Qualcomm Snapdragon 820 en 4GB aan werkgeheugen aanwezig. Ook krijgen we camera’s van acht en dertien megapixel. De verschillen zitten hem in de grootte van de schermen en de resoluties (qhd versus hd).

De verwachting is dat Google in september de nieuwe smartphones zal aankondigen.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.