Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nexus Launcher en Google Assistant komen uit met Nougat MR1’

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 10:46 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal Google de Nexus Launcher en Google Assistant samen lanceren met Android Nougat MR1. MR staat voor ‘maintenance release’, de eerste grote update voor Nougat die deze herfst wordt verwacht voor Nexus-apparaten.

‘Nougat MR1 wordt samen met Nexus Launcher en Google Assistant gelanceerd’

Sinds deze week kunnen Nexus-eigenaars Android 7.0 Nougat verwachten voor hun smartphones en tablets. En later dit jaar zal de eerste grote update, genaamd Nougat MR1, worden uitgebracht door Google, vermoedelijk in de herfst. Nu is er een gerucht over die update ontstaan; de verwachting is namelijk dat Google dan ook de Nexus Launcher en Google Assistant wil lanceren. En dat klinkt helemaal niet zo vreemd. MR1 wordt ook wel omschreven als Android 7.1, dus mogen we best een hoop nieuwe features verwachten.

Nu wordt het een beetje ingewikkeld, want rond dezelfde tijd zou Google ook de nieuwe Nexus-apparaten willen lanceren. Die zouden dan direct toegang krijgen tot Nougat MR1 en dus ook de Nexus Launcher en Google Assistant. Google heeft echter eerder aangegeven dat de update voor Android 7.0 eerst in bèta zal worden uitgebracht deze herfst, dus is het nog maar de vraag wat er van de informatie klopt. Mogelijk worden alle producten wel tegelijkertijd gelanceerd, maar dan op een iets later moment dan eind september.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.