Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic deelt permanente bans uit aan cheaters Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 9:31 CategorieGaming

Mocht je een manier gevonden hebben waarmee je kunt valsspelen in Pokémon GO, dan is de kans groot dat je daar een permanente ban voor gaat krijgen. Niantic, de ontwikkelaar van de game, maakt namelijk korte metten met dat soort spelers.

Valsspelen in Pokémon GO: dat levert een levenslange ban op

Mocht je op dit moment Pokémon GO spelen, maar je doet dat niet zoals de rest, dan is de kans heel groot dat je een levenslange ban krijgt. Niantic. de ontwikkelaar van de game, deelt die bans namelijk uit aan speler die gebruikmaken van gps-spoofs, bots en andere software die de gebruikersvoorwaarden schenden. Zo kun je bijvoorbeeld met een gps-spoof de game laten denken dat je ergens anders bent – terwijl je eigenlijk gewoon op de bank zit en heel lui dus al die Pokémon aan het vangen bent.

Het is op moment van schrijven niet bekend hoe Niantic wil achterhalen hoe je precies valsspeelt, maar dat de ontwikkelaar daarin slaagt is duidelijk. Op een groot internetforum, Reddit, proberen spelers al dagen te achterhalen waar de developer van Pokémon GO nou precies op let – maar het is niemand echt bekend. Niantic heeft in het verleden al bans uitgedeeld aan trainers die niet helemaal volgens de regels speelden. Maar dreigen met een permanente ban moet toch wel het laatste redmiddel voor een eerlijke ervaring zijn.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.