Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic heeft eerste bans voor Pokémon GO uitgedeeld

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2016, 14:31 CategorieGaming

Niantic waarschuwde zijn gebruikers eerder deze week al dat valsspelers bestraft zouden worden met een permanente ban. Tot op heden hoorden we echter nog niets over mensen die een ban aan de broek hadden gekregen, maar dat gaat nu heel spoedig veranderen. Sterker nog, het zou maar zo kunnen dat de eerste bans nu al zijn uitgedeeld.

Niantic deelt eerste bans uit voor Pokémon GO

Niantic gaf eerder al aan dat het gebruikers zou bannen die gebruikmaakten van gps-spoofs, bots en andere software die de gebruikersvoorwaarden schenden. Zij zouden vanwege valsspelen bestraft gaan worden met een levenslange ban. Uit een post op Reddit lijkt op te maken dat de eerste gebruikers inmiddels te horen hebben gekregen dat zij niet langer aan de slag kunnen met de game.

De makers van Pokémon GO geven gebruikers die gebanned zijn overigens wel nog een kans om zich te verweren. Mocht je geen gebruik hebben gemaakt van valse software, maar wel een ban hebben gekregen, dan kan een formulier ingevuld worden. Niantic zal er dan nog eens naar kijken. De post op Reddit heeft overigens wel voor de nodige opschudding gezorgd. Gebruikers vrezen nu zelfs al gebanned te worden als ze het idee hebben dat ze harder lopen dan de app aankan.

 • Delen:

Reacties

 1. ik
  23 augustus, 2016 om 4:31

  van mij mag dat hel gedoe naar de moer lopen
  logies dat mensen spoofen enzo
  hun hadden van allerlei storingen mensen gaan daar dingen op verzinnen .

  banne is makkeliojk maar ze zijn bij niantic erg vies handelen niks af van klachten
  en bannen wel zomaar zonder bericht of wat dan ook zelf al onterechte bans uitgedeeld gezezen en die had bewijs.
  gebeurd veel de laatste tijd.
  gaat nog lachen worden.
  zo-meteen hebben ze niemand meer aangezien 70 % al cheat !!
  grappenmakers blij dat ik t niet speel onzin
  dat hele niantic

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.