Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe details Samsung Galaxy Tab S3 uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2016, 0:05 CategorieAndroid

Via de Amerikaanse elektronicawaakhond FCC zijn nieuwe details uitgelekt over de vermoedelijke nieuwe Samsung Galay Tab S3, de top van de tabletlijn van Samsung.

Nieuwe supertablet van Samsung

De nieuwe supertablet van Samsung komt waarschijnlijk in verschillende formaten naar de winkels toe, net als de Tablet S en de Tablet S2. De details die nu zijn uitgelekt, hebben betrekking op de grootste variant van de nieuwe S-tabletlijn van Samsung: die met een schermformaat van 9,7 inch.

Tab S3 9.7

De naam van de tablet stond er niet bij toen de FCC de gegevens van een nog ongenoemde nieuwe Samsungtablet bekendmaakte. Maar diverse gegevens wijzen erop dat het om de Tab S3 moet gaan. De afmetingen van de tablet zijn 237,1 x 168,8 millimeter. Plaatjes laten twee docking-pins zien op de achterkant, die we ook in de Tab S2 9.7 tegenkomen.

Weinig gegevens

De tablet zou worden voorzien van een 4000 mAh batterij en verschillende connectiviteitsopties, waaronder 4G lte, bluetooth 4.2, alle mogelijke wifi-varianten, GPS en NFC. De processor zou worden geklokt op een snelheid van 1.6Ghz, maar meer gegevens over de chip zijn nog niet bekend, dus dat kan nog wijzigen voordat Samsung de tablet officieel bekendmaakt. Vermoed wordt overigens dat dit tijdens de IFA-beurs in Berlijn zal gebeuren eind deze maand, waarschijnlijk gelijktijdig met een nieuwe Gear S3.

Android 6

Verdere geruchten, niet via de FCC, melden dat de nieuwe toptablet van Samsung wordt voorzien van 3GB ram en 32GB intern geheugen. Het vrij magere batterijvermogen wijst andermaal op een bijzonder dunne tablet. De Tab S3 zou worden bestuurd door Android 6.0.1 Marshmallow en aan de achterkant zou een 8 megapixelcamera zitten, en voor een 2-megapixelcamera.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.