Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe Nexus 7-tablet verschijnt in november’

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2016, 13:31 CategorieAndroid

Nadat we eind vorig jaar schreven over dat Huawei een nieuwe Nexus 7-tablet wilde maken, bleef het lange tijd stil rondom het apparaat. Inmiddels is echter naar buiten gekomen dat we dit jaar nog een nieuwe tablet kunnen verwachten. Volgens Financial Express moet in november dit jaar een nieuwe Nexus 7-tablet op de markt verschijnen. De lanceringsdatum is rondom Thanksgiving (24 november).

‘Nieuwe Nexus 7-tablet verschijnt in november’

Tot op heden bleef Google akelig stil met betrekking tot releasedata, specificaties en prijzen voor een nieuwe Nexus 7-tablet. Nu is echter het gerucht naar buiten gekomen dat we dit jaar dus nog een nieuw apparaat kunnen verwachten. Naar verluidt gaat de tablet draaien op Android 7.0 Nougat. Een ander gerucht dat de ronde doet, is dat het apparaat 128GB aan interne opslagruimte meekrijgt en 4GB aan werkgeheugen.

De nieuwe tablet schijnt overigens gemaakt te worden door Huawei in samenwerking met Google. Gerept wordt tot op heden over een verwachte prijs van 260 dollar, wat omgerekend neerkomt op zo’n 230 euro. Onder de motorkap gaat de tablet te beschikken over een Qualcomm Snapdragon 820. Wat er waar is van de geruchten, is uiteraard nog even afwachten. Google heeft zelf tenslotte nog weinig naar buiten gebracht over een nieuwe Nexus 7.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)
Google Nexus 7
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.