Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Nexus Launcher al gelekt, nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 9:10 CategorieAndroid

Gisteren kwam in het nieuws dat Google werkt aan een nieuwe Nexus Launcher en vandaag zien we dat we het apk-bestand al kunnen downloaden. Daardoor kunnen we de launcher al uitproberen, al werkt nog niet alles naar behoren.

Download de Nexus Launcher voor Android

Gisteren kwam in het nieuws dat Google momenteel zou werken aan een nieuwe Nexus Launcher. Deze launcher zou een aantal dingen anders aanpakken. Zo wordt de koppeling naar de app-lade verwijdert (waardoor je een extra app onderin kunt plaatsen) en zal er standaard een kalenderwidget te zien zijn in beeld. Ook zou er een diepere integratie met Google Assistent aanwezig, evenals nog een aantal andere aanpassingen. Om alles over de nieuwe launcher te lezen, raden we je aan het bericht van gisteren door te nemen.

Vandaag komt in het nieuws dat de nieuwe Nexus Launcher al te downloaden is. Dit is geen officiële release van Google, maar een apk-bestand waar iemand anders verantwoordelijk voor is. Omdat niet precies duidelijk is waar de apk vandaan komt, zit er een risico aan vast. Echter, de eerste bevindingen wijzen uit dat er weinig te vrezen valt; het bestand werkt. Wel is het zo dat er nog een aantal dingen niet werken, zoals de integratie met Google Now en de mogelijkheid van achtergrond te wisselen. Download het apk-bestand via deze link.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.