Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe tablets van Amazon zijn mogelijk al gespot bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 12:42 CategorieAndroid

De eerste details van de tablets van Amazon voor 2016-2017 zijn al gepubliceerd door de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Nog lang niet alle specificaties liggen op straat, maar we weten nu wel wat we ongeveer mogen verwachten van de apparaten.

Dit worden de nieuwe tablets van Amazon

Amazon werkt momenteel aan nieuwe tablets voor 2016-2017. De eerste details van deze apparaten zijn al gespot bij de FCC, het Amerikaanse overheidsorgaan voor alles dat betrekking heeft op communicatie. De naam van het bedrijf dat de tablets heeft laten checken is Polebridge Port Hole LLC, een naam die Amazon waarschijnlijk gebruikt om ervoor te zorgen dat de tablets niet achterhaald worden. Het apparaat dat is geregistreerd heeft het modelnummer PR53DC en beschikt onder andere over wifi (2,4 en 5GHz) en bluetooth 4.1.

Ook is er ondersteuning voor een micro-sd-kaart en zit er een camera op de achterkant van het model. Daarnaast lijkt het erop dat Amazon ook dit jaar ScanDisk heeft uitgekozen als micro-sd-kaartpartner, net zoals het bedrijf dat al in 2015 deed. Het is nog niet bekend hoe groot het scherm van deze tablet zal zijn. Ook weten we nog niets over het werkgeheugen, het opslaggeheugen en de processor. De verwachting is het online warenhuis over een week of vier de tablets zal aankondigen. Het bedrijf heeft niet gereageerd op de geruchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.