Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus stopt voorlopig verkopen OnePlus 3 in Europa

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 19:08 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat de verkopen van de OnePlus 3 voor de Europese markt tijdelijk wordt stilgelegd, vanwege het gebrek aan componenten. De vraag naar het toestel is momenteel zo groot, dan de fabrikant die niet meer kan bijbenen.

Even geen OnePlus 3 meer kunnen bestellen

OnePlus heeft laten weten dat het de verkoop van de OnePlus 3 in Europa tijdelijk heeft stilgelegd. De nieuwe OnePlus wordt, net als zijn voorganger, zonder invite verkocht, waardoor de aantrekkelijke phablet eigenlijk alleen maar populairder is geworden. De vraag naar het toestel is momenteel zo groot, dat de fabrikant die niet meer kan bijbenen. Er is nu een tekort aan componenten en die moeten weer aangevuld worden. Daarom kun je de grote smartphone tussen 9 augustus en 12 september niet meer kopen in Nederland.

Sinds de lancering kampt OnePlus al met leveringsproblemen. De levertijden lopen eigenlijk ook alleen maar op, waardoor sommige mensen ineens twee weken of meer op hun bestelling moeten wachten. Daarnaast is de vraag naar het toestel in Europa veel hoger dan verwacht, waardoor de voorraad eigenlijk vanaf dag één al niet op orde was. Naast Nederland, kun je de OnePlus 3 ook niet meer in omrandende landen als België, Groot-Brittannië, Luxemburg en Frankrijk kopen – maar nog wel vanuit Duitsland. Doe er je voordeel mee.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.