Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Ook de Galaxy Note 7 krijgt een speciale versie gebaseerd op Batman’

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 11:02 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat Samsung voornemens is een speciale versie van de Galaxy Note 7 uit te brengen, die eveneens is gebaseerd op Batman. Eerder bracht de fabrikant namelijk ook al een speciale editie van de Galaxy S7 uit, met hetzelfde thema.

Gerucht: Galaxy Note 7 met Batman-thema onderweg

Nadat Samsung eerder al een speciale editie van de Samsung Galaxy S7 op de markt uitbracht, gebaseerd op Batman, lijkt de Galaxy Note 7 nu aan de beurt te zijn. Er zijn namelijk afbeeldingen gelekt van een Note 7, die dezelfde kleuren heeft gekregen als die eerdergenoemde S7. Ook zijn er gouden accenten aanwezig en kunnen we rekenen op een mooi Batman-logo op de achterkant. Daarnaast zou het toestel moeten worden geleverd met een speciaal Android-thema. Dit exclusieve thema werd eerder ook al uitgebracht voor de S7.

samsung-galaxy-note-7-batman-versie-1

Het is op moment van schrijven niet bekend of deze versie van de Samsung Galaxy Note 7 ook naar het westen komt. Voorlopig lijkt het erop dat deze Note 7 in China blijft, waar het toestel waarschijnlijk geleverd wordt met 6GB aan werkgeheugen en 128GB aan interne opslagruimte. Deze week zal het toestel overigens gelanceerd worden in China, waardoor we dus ook snel te weten komen wat het apparaat kost. Maar afgaande op de specs, zal dit geen lage prijs zijn. De Note 7 verschijnt in Nederland op 9 september 2016.

samsung-galaxy-note-7-batman-versie-2

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.