Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook de Galaxy Tab S 8.4 ontvangt de update naar Marshmallow

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2016, 8:35 CategorieAndroid

Samsung heeft in Duitsland een update vrijgegeven voor de Samsung Galaxy Tab S 8.4. De update brengt Android 6.0 Marshmallow met zich mee. Onlangs kreeg de Tab S 10.5 ook al de update naar Marshmallow, ondanks de tegenstrijdige berichten over het uitbrengen van de update.

Marshmallow voor de Galaxy Tab S 8.4

Dit weekend heeft Samsung wederom een update vrijgegeven in Duitsland voor een premium Android-tablet. Het gaat hier om de Samsung Galaxy Tab S 8.4. Eigenaars van het apparaat kunnen vanaf nu de update naar Android 6.0.1 Marshmallow verwachten. En dat is opvallend, aangezien er nogal wat onduidelijkheid bestaat over het uitbrengen van Marshmallow voor de inmiddels oude tablet. Voor het weekend kreeg de 10.5-versie van de Tab S ook al de update naar Android 6.0.1. Over een Nederlandse release is helaas niets bekend.

Samsung Duitsland heeft wel een changelog vrijgegeven, waarin het bedrijf de veranderingen beschrijft.

  • Android 6.0.1 (Marshmallow)
  • Gebruikers hebben meer controle over de toestemmingen en beperkingen van een app
  • Batterijduur is verbeterd dankzij de feature Doze
  • De app-lade is van een nieuw design voorzien
  • Bug fixes
  • Prestatieverbeteringen

Geen opvallende of verrassende aanpassingen, dus. De update lijkt gelijk te zijn aan die van de Galaxy Tab S 10.5, die onder 1GB weegt. Het wachten is nu op de release in Nederland. Maar wanneer dat zover is, is niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.