Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oudere Samsung Galaxy Note-modellen krijgen de app Samsung Notes ook

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2016, 9:03 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat eigenaars van oudere Samsung Galaxy Note-modellen binnenkort de app Samsung Notes mogen verwachten. Deze app stelt gebruikers in staat alle aantekeningen, notities en tekeningen vanuit één centrale plek te beheren en te maken.

Samsung Notes naar oudere Galaxy Note-modellen

Samsung heeft bekendgemaakt dat eigenaars van oudere Samsung Galaxy Note-modellen in de toekomst de app Samsung Notes kunnen downloaden. Deze app is een samenvoeging van oudere applicaties van het bedrijf, namelijk Action Memo, S-Note, Scrapbook en Memo, en biedt gebruikers één plek aan voor het maken en beheren van aantekeningen, notities en tekeningen. Notes ondersteunt de S-Pen van Samsung en ondersteunt tevens handgeschreven notities. Ook kun je aantekeningen maken met het toetsenbord.

Daarnaast kun je handgeschreven notities inscannen en doorzoeken en heb je allerlei opties met betrekking tot lijstjes, nummers en kleuren. Het managen van klusjes of het doen van boodschappen moet zo bijvoorbeeld heel gemakkelijk worden. Overigens is het ook mogelijk je notities vanuit één van de oudere apps te importen. De app zal daarnaast automatisch categorieën toewijzen aan de type content, waardoor je snel moet vinden wat je zoekt. Wanneer Samsung Notes precies wordt uitgebracht, is helaas niet bekendgemaakt.

De oudste modellen, zoals de Note en de Note II, krijgen de app in elk geval niet.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.