Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO heeft last van een vervelende bug

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 10:36 CategorieAndroid

Spelers van Pokémon GO hebben op social media van zich laten horen: de game heeft last van een super vervelende bug die het spel bijna onspeelbaar maakt. Het kan namelijk zijn dat je geen Pokémon, gyms of PokéStops onderweg kunt tegenkomen.

Pokémon GO heeft last van een vervelende bug

Een hoop spelers van de game Pokémon GO hebben zich op Twitter gemeld met problemen. Die trainers zeggen namelijk allemaal dat het spel last heeft van een vervelende bug, waardoor de game vrijwel onspeelbaar wordt. Wanneer zij GO opstarten, dan verschijnt alleen de cartooneske versie van Google Maps in beeld, samen met de trainer in-game. Er komen geen Pokémon voorbij en ook de gyms en PokéStops lijken uit het straatbeeld verdwenen te zijn. Wat er aan de hand is, is op moment van schrijven helaas niet bekend.

Maar dat er iets verkeerd gaat, lijkt inmiddels duidelijk. Er zijn inmiddels zo veel trainers die zich met dezelfde problemen hebben gemeld, dat we ook niet meer kunnen spreken van een incident. Mocht je zelf ook last hebben van deze bug, dan kun je er goed aan doen je smartphone of phablet even uit en aan te zetten. Ook kan het al helpen wanneer je de game via wifi opstart, waardoor de data mogelijk beter ingeladen kan worden. Daarnaast kan het helpen de cache van de game te legen – maar voor nu zijn dit eigenlijk allemaal tijdelijke oplossingen.

Dit zijn niet de enige problemen met Pokémon GO. In dit artikel lees je wat we graag veranderd zien aan de game.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Reacties

  1. bep
    24 augustus, 2018 om 13:10

    als ik claim rewards doe dan zie ik enkelt een blauwe omgeving en verder niks hoe kan dat

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.