Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO krijgt update: tracker werkt nu iets anders

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2016, 9:46 CategorieAndroid

Niantic heeft vandaag een update uitgebracht voor Pokémon GO. De update zorgt er onder meer voor dat het tracken van Pokémon iets anders werkt. Ook krijg je nu wederom ervaringspunten voor het gooien van een Pokéball, wanneer er termen als ‘nice’ of ‘great’ in beeld staan.

Download nu de update voor Pokémon GO

Niantic heeft vandaag een update uitgebracht voor Pokémon GO op Android en iOS. De update brengt een aantal nieuwe dingen met zich mee. Zo is er nu een nieuw bericht dat in beeld komt, die trainers waarschuwt niet te spelen tijdens het rijden. Ook dien je te bevestigen dat je niet aan het rijden bent op dat moment (waarschijnlijk om ervoor te zorgen dat de ontwikkelaar niet kan worden aangeklaagd in de Verenigde Staten). Daarnaast is het o dat je wederom extra ervaringspunten krijgt wanneer je de Pokéball beter hebt gegooid.

Trainers zijn nu ook in staat éénmalig hun nickname aan te passen en iOS-bezitters mogen de terugkeer van de accubesparing gaan vieren. Een verandering die niet wordt gemeld in de changelogs, is de nieuwe tracker. Deze is mogelijk nog in bèta, omdat niet elke speler hem in beeld ziet staan. Onder het kopje Sightings (die op de plek van de normale tracker zit) wordt nu aangegeven welke Pokémon er in de buurt zit. Ook is er nu gras aanwezig. Maar voor de rest werkt de tracker hetzelfde: links bovenin betekent nog altijd ‘dichtbij’.

Lees hier onze tien tips om alles uit Pokémon GO te halen.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.