Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon rennen te snel weg, een fix is aanstaande

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2016, 8:55 CategorieAndroid

Mocht je Pokémon GO al vanaf het begin spelen, dan is je mogelijk al opgevallen dat de beesten sneller wegrennen. Dat klopt – het is helaas een nare bug. Niantic, de ontwikkelaar, heeft laten weten dat er binnenkort een fix uitkomt voor het probleem.

Ja, Pokémon rennen nu sneller weg dan voorheen

Mocht je Pokémon GO al vanaf het begin af aan spelen, dan heb je mogelijk al opgemerkt dat de beesten veel sneller wegrennen dan voorheen. Daardoor kun je ze moeilijker te pakken krijgen. Nu blijkt dat dit een bug is in de game, die binnenkort wordt opgelost door ontwikkelaar Niantic. Daarnaast is het zo dat je ook niet altijd je ervaringspuntenbonus binnenkrijgt wanneer je wel een speciale worp gedaan hebt. Ook daar wordt binnenkort een oplossing voor uitgebracht; het team werkt er momenteel hard aan.

Nu de game ook in Brazilië is uitgebracht, kunnen we toch wel stellen dat Pokémon GO in het gros van alle grote landen te spelen is (op officiële wijze). Mogelijk heeft het team daardoor meer tijd voor bugfixes en nieuwe features. Eerder werkte het team, van ongeveer zestig mensen, aan de wereldwijde uitrol van de augmented reality-game, waardoor er dus weinig manschappen over waren voor andere dingen. Daar komt hopelijk binnenkort meer verandering in, waardoor de game-ervaring soepeler kan worden.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.